Избрани производи

За нас

Ние сме професионален добавувач на сите видови електронски производи за автомобили, 10 години развиваме дијагностичка алатка за читање кодови за автомобили, дисплеј на главата на автомобилот, контролер за гас во автомобил, тестер на батерии за автомобил, полначи за автомобили и други додатоци за автомобил.Секој месец се издаваат најмалку 2 вида нови производи.
Прочитај повеќе

Нашата фабрика

Нови пристигнувања

топли производи